Viseće Gnezdo Loli Kids Noire

9.900,00 RSD

Loli Kids Noire je šarmantno viseće gnezdo od tkanine koje je idealno za decu. Ovo elegantno i udobno gnezdo pruža sigurno i udobno mesto za decu da se opuste, čitaju knjige ili igraju. Izrađeno je od kvalitetnih materijala i dolazi u prelepom crnom dizajnu koji se lako uklapa u bilo koji dečji prostor. Sa svojim luksuznim izgledom i udobnošću, „Loli Kids Noire“ je savršen dodatak svakoj dečjoj sobi, pružajući deci osećaj bezbednosti i udobnosti dok provode vreme u svom novom gnezdu.

Šifra proizvoda: 47290 Kategorije: ,

Viseće Gnezdo Loli Kids Noire

LOLA – Loli Kids NOIRE viseće gnezdo.

Ovde radost dolazi u dečiju sobu!

Dizajnirano posebno za decu, Loli Kids viseća pećina  je udobno utočište za decu uzrasta od 3-10 godina.
Deca pronalaze mir i sigurnost u plutajućoj visećoj pećini. Nežno lebdeći, nudi misteriozni prostor za maštu gde deca imaju svoj prostor i mir.

 

Mali avanturisti dolaze sebi u plutajuću torbu, maze se, povlače se da čitaju ili se kriju u njoj. Lagani jastuk čini torbu za vešanje posebno udobnom i sa dužinom od 150 cm i prečnikom od oko 80 cm savršeno se uklapa u skoro svaku dečiju sobu.

Deca se mogu zaista udobno osećati na velikom, mekom jastuku sedišta.

Da bi se sprečilo prekomerno rotiranje, uključen je okretni deo od nerđajućeg čelika. Viseća torba se može pričvrstiti na plafon.

Molim obratite pažnju!

Koristite samo Loli Kids viseću pećinu sa priloženim okretnim elementom, inače se ne može garantovati optimalna raspodela težine i dugovečnost.

Pošto nam je priroda veoma važna, veliku važnost pridajemo održivoj i ekološki vrednoj proizvodnji sirovina. Zato su naši proizvodi sertifikovani prema Oeko-Tek Standardu 100 i provereni na štetne materije.

Boja

Tamno siva

Dimenzije

160 x 80 cm

Punjenje jastuka

100 % poliester

Materijal

40 % pamuk, 60 % poliester

Preporučena temperatura pranja

30 °C

Ukupna visina

160cm

Prečnik sedećeg jastuka

80 cm

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Be the first to review “Viseće Gnezdo Loli Kids Noire”