Viseće gnezdo Loli Hopp kids Gold

9.900,00 RSD

LOLI HOPP KIDS Gold- šarmantno viseće gnezdo za decu. Ovo izvanredno viseće gnezdo u zlatnim bojama pruža udobnost i igru Vašim mališanima. Izrađeno od sigurnih i izdržljivih materijala, obezbeđuje sigurnost i trajnost. Uživajte u udobnosti s jastucima i dovoljno prostora za zabavu, čitanje i opuštanje. Unesite dozu inovacije u dečiju sobu ili bilo koji drugi prostor. Omogućite deci čarobno mesto za igru, odmor i maštanje

Šifra proizvoda: 47252 Kategorije: ,

Viseće gnezdo Loli Hopp kids Gold

Novi Loli Hopp proizvodi su konačno stigli.
U sjajnim i trendi kombinacijama boja. Ovde u dečiju sobu dolazi prava zabava.

Viseće pećine Loli Hopp su specijalno napravljene za vaše kućne ljubimce i nude im zaštitu, mir i sigurnost, ali i mnogo akcije. Pogodni su za decu od 3-10 godina.
Rese koje se mogu ukloniti povećavaju faktor zabave prilikom igranja i skrivanja. Ali rubovi takođe nude privatnost i izuzetno su praktični kada se tiho povučete u sedište za ljuljanje.

Posebno veliki i mekani jastuk čini malu dečiju pećinu super udobnom. Sa dužinom od 150 cm i prečnikom od približno 80 cm, dečije gnezdo se savršeno uklapa u skoro svaku prostoriju.
Soba koja omogućava mašti da procveta i koja postaje apsolutno omiljeno mesto Vašeg deteta. Mesto za mališane da čitaju, uče, ljuljaju se, igraju i sanjare.

Deca vole da se vrte u krugovima u Loli Hopp-u i živahno se ljuljaju napred-nazad, ali naravno ne razmišljaju o tome da to može da izazove preterano rotiranje ljuljaške i, u najgorem slučaju, može da se pocepa vrh otvora za vešanje. Da biste to sprečili, kada kupite Loli Hopp viseću pećinu dobijate i okretni element od nerđajućeg čelika. Tako da ništa ne stoji na putu ludoj zabavi ljuljanja.
Viseće gnezdo se može pričvrstiti na plafon za samo nekoliko minuta i zabava može da počne.

Boja

Zlatna, Žuta

Dimenzije

160 x 80 cm

Ukupna visina

160cm

Materijal

100 % pamuk

Punjenje jastuka

100 % poliester

Prečnik sedećeg jastuka

80 cm

Preporučena temperatura pranja

Ručno pranje

Težina

3 kg

Preporučeno za uzrast

3-10 Godine

Nosivost

90kg

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Be the first to review “Viseće gnezdo Loli Hopp kids Gold”