Visece lezaljke, visece ljuljaske, visece stolice, bebi ljuljaske | Lola & Co….

Prodavnica

Lola kvalitet

Dokazani Lola kvalitet – zašto birate naše proizvode

 

Ime Lola označava koncepciju i proizvodnju visećih mreža napravljenih od visokokvalitetnih prirodnih materijala. Naše viseće mreže su jedinstvene, pažljivo proizvedene i pružaju prijatan osećaj bezbednog, bezbrižnog opuštanja.

Samo proizvod koji ispunjava naše kriterijume izuzetnog kvaliteta, pažljivog odabira i ekskluzivne proizvodnje nosi zvanje Lola kvaliteta . Naš tim u proizvodnji visećih ljuljaski, omogućava najviši standard prilikom izrade proizvoda.

Svaki Lola proizvod je rezultat sofisticirane tehnologije i najvišeg kvaliteta. Naše viseće mreže se odgovorno proizvode sa velikom pažnjom u sopstvenim proizvodnim pogonima u Evropi. Otkrijte naš ekskluzivni asortiman visećih mreža sada i pronađite savršenu viseću ljuljašku za svoj dom.

Ručno rađene pletenice za izdržljivost i optimalnu raspodelu opterećenja za viseće ležaljke i viseće stolice.

 

Prilikom proizvodnje naših ljuljaški i visećih stolica, baziramo se na tradicionalne, umetničke tehnike proizvodnje kolumbijskih visećih mreža. Tkanina visećih mreža uliva se direktno u ručno rađene pletenice na krajevima. One obezbeđuju da opterećenje koje proizvod treba nositi ravnomerno raspodeljeno na sve kablove za vešanje. Ovo je važna karakteristika kvaliteta koja naše viseće ležaljke i stolice izdvaja od drugih proizvođača.

Niti iz osnove tkanine za viseću mrežu izradjuju se ručno u prelepe, šarene pletenice i na kraju se ušivaju. 

To omogućuje da nijedan konac ne može da se olabavi i optimalna raspodela opterećenja i dugovečnost visećih mreža su zagarantovani.

Visokokvalitetne boje i tkanine – bezopasni i sertifikovani

 

Lola & Co Vam nudi veliki asortiman visećih ležaljki u briljantnim bojama i prepoznatljivim dizajnom. Naše viseće mreže su napravljene od teških tkanina koje imaju veoma veliki broj niti.

To znači da ih karakteriše izuzetno gusta i jaka pamučna tkanina. Debljina i robusnost tkanine osiguravaju dugovečnost visećih ležaljki I stolica. Sve naše tkanine imaju Oeko-Tek Standrad 100 sertifikat.

Lola štapovi 

Napravljeni od kuvane bukve doprinose poseban značaj kada je u pitanju izdržljivost, kao i estetski dodatak naših proizvoda.

Posebno su izdržljivi i otporni na habanje zahvaljujući parnoj obradi. 

Ovi štapići su umetnički završeni, ali i dalje robusni i izdržljivi.

Kvalitet je naš standard

 

Naše Lola viseće mreže impresioniraju svojim najvišim kvalitetom i nenadmašnom robusnošću. Zahvaljujući pažljivom odabiru materijala i dobro osmišljenom dizajnu, uživaćete u našim visećim proizvodima dugi niz godina.

Naši kupci nam iznova potvrđuju koliko se naše viseće mreže prijatno izdvajaju od jeftinih proizvoda drugih dobavljača. Uverite se sami i izaberite kvalitet!

REGISTER

Vaši lični podaci će se koristiti za podršku vašem iskustvu na ovoj veb lokaciji, za upravljanje pristupom vašem nalogu i za druge svrhe opisane u našoj Politici privatnosti.