Viseće gnezdo Loli kids Delfino

9.900,00 RSD

Loli Kids Delfino viseće gnezdo od tkanine – udobno i šareno

Loli Kids Delfino viseće gnezdo od tkanine je savršeno meesto za opuštanje Vašeg deteta. Ovo viseće gnezdo izrađeno je od visokokvalitetnih tkanina, pružajući trajnost i mekoću. Dizajnirano s posvećenom  pažnjom na detalje, ovo veselo viseće gnezdo dolazi u raznim svetlim bojama koje će oduševiti svako dete.

Ovo viseće gnezdo je idealno za čitanje knjiga, gledanje crtaća ili jednostavno opuštanje. Može se lako okačiti u dečjoj sobi ili na terasi, stvarajući poseban kutak za igru i odmor. Loli Kids Delfino viseće gnezdo će postati omiljeni kutak Vašeg deteta za kreativnost i opuštanje. Nabavite ga danas kako biste pružili svom deetetu udobnost i zabavu koju zaslužuje.

Šifra proizvoda: 80019 Kategorije: ,

Viseće gnezdo Loli kids Delfino

Lola Loli Kids DELFINO viseće gnezdo.

Ovde radost dolazi u dečiju sobu!

Dizajnirano posebno za decu, Loli Kids viseća pećina  je udobno utočište za decu uzrasta od 3-10 godina.
Deca pronalaze mir i sigurnost u plutajućoj visećoj pećini. Nežno lebdeći, nudi misteriozni prostor za maštu gde deca imaju svoj prostor i mir.

Mali avanturisti dolaze sebi u plutajuću torbu, maze se, povlače se da čitaju ili se kriju u njoj. Lagani jastuk čini torbu za vešanje posebno udobnom i sa dužinom od 150 cm i prečnikom od oko 80 cm savršeno se uklapa u skoro svaku dečiju sobu.

Deca se mogu zaista udobno osećati na velikom, mekom jastuku sedišta.

Da bi se sprečilo prekomerno rotiranje, uključen je okretni deo od nerđajućeg čelika. Viseće gnezdo se može pričvrstiti na plafon.

Molim obratite pažnju!

Koristite samo Loli Kids viseće gnezdo sa priloženim okretnim elementom, inače se ne može garantovati optimalna raspodela težine i dugovečnost.

Pošto nam je priroda veoma važna, veliku važnost pridajemo održivoj i ekološki vrednoj proizvodnji sirovina. Zato su naši proizvodi sertifikovani prema Oeko-Tek Standardu 100 i provereni na štetne materije.

Boja

Plava, Zelena

Dimenzije

160 x 80 cm

Materijal

100 % pamuk

Prečnik sedećeg jastuka

80 cm

Nosivost

90kg

Preporučeno za uzrast

3-10 Godine

Preporučena temperatura pranja

30 °C

Težina

3 kg

Punjenje jastuka

100 % poliester

Ukupna visina

160cm

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Be the first to review “Viseće gnezdo Loli kids Delfino”