Visece lezaljke, visece ljuljaske, visece stolice, bebi ljuljaske | Lola & Co….

Prodavnica

O nama

O nama - Lola & Co.

Priča o tekstilnom preduzeću „Lola“ datira iz daleke 1988. godine kada se javila ideja za osnivanje firme koja će proizvoditi fitilj za sveće, razne vrsta kanapa, pertli, od sintetike i pamuka, užadi i beskrajnih kaiševa za stomatološke stolice.

Sa novom idejom i dodatnim elanom o proširenju sopstvene proizvodnje i plasiranju robe na zapadno tržište 2006. godine osnivamo tkačnicu sa težištem tkanja sopstvenih teških tkanina.
U toj godini proširavamo proizvodne kapacitete i osnivamo odeljenje konfekcije, gde svoje štofove obradjujemo i pretvaramo u stotine različitih vrsta ljuljaški, ležaljki za uživanje kao i visećih stolica, koje se mogu koristiti za opremanje kako enterijera tako i eksterijera. 2007. godine otvaramo filijalu u Minhenu koja se uspešno bavi plasmanom naših proizvoda u Nemačkoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Holandiji, Velikoj Britaniji, Kanarskim ostrvima itd.
Za proizvodnju vodootpornih ljuljaški proizvodimo sopstvenu tkaninu AllWeatherTex® koja zadovoljava potrebe tkanine za korišćenje u ekstremnijim uslovima – kiša, sunce, UV-zraci.

Sa porastom potražnje za Lola proizvodima na zapadnom tržistu ušli smo u segment proizvodnje ekstravagantnih ručno radjenih bebi proizvoda, pre svega kolevki od prirodnih materijala kakvih do tada nije bilo na tržištu u zapadnoj Evropi.

 

U medjuvremenu smo dizajnirali više vrsta sedeljki za bebe, s obzirom da se zapadno tržište zasitilo jeftinih proizvoda za jednokratnu upotrebu.

Firma „Lola“ obavlja proizvodnju ručno radjenih ljuljaški, ležaljki i bebi proizvoda pod strogim kriterijumima koji zadovoljavaju kriterijume zapadnog tržišta.
Dalji rast firme nam omogućava patentiranje sopstvene kreacije „dečje viseće gnezdo Loli“ koje na zapadu nailazi na ogromne simpatije kupaca. Iz tog razloga prosiravamo paletu boja kod proizvoda viseće gnezdo “Loli”, na čemu i dalje radimo, želeći da kupcima ponudimo jedinstvene proizvode koji su patentirani sa oznakom „Protected Design“ i kojih nema nigde više na svetu.

Firma „Lola“ proizvodi svoje proizvode po visokim standardima sertifikata ISO 9001 koji pokazuje visoke nivoe kvaliteta proizvodnje. Time naša firma sledi međunarodno priznata načela menadžmenta kvalitetom. Osim toga svi naši proizvodi ponosno nose sertifikat „Textiles Vertrauen OEKO-TEX Standard 100“, tj. Ekološku oznaku koja omogućava nesmetani izvoz proizvoda u bilo koju zemlju zapadne Evrope. Naša vizija je ponuda proizvoda koji su i zdravstveno neškodljivi i sprovodimo je sa nesmanjenim žarom i intenzitetom.

Za potrebe domaćeg tržišta proizvodimo mreže za golove, košarku, tenis, zaštitne mreže, itd. Osim toga vršimo usluge končanja i bavimo se veleprodajom končanog pamuka. Firma “Lola&Co.;” je preduzeće orijentisano na izvoz svojih proizvoda u zemlje zapadne Evrope, a od sada imate mogućnost da u našim proizvodima proizvedenim po zahtevima nemačkog standarda za kvalitet proizvoda uživate i Vi!

Besprekorni užitak - Vaš Lola & Co.

REGISTER

Vaši lični podaci će se koristiti za podršku vašem iskustvu na ovoj veb lokaciji, za upravljanje pristupom vašem nalogu i za druge svrhe opisane u našoj Politici privatnosti.