Visece lezaljke, visece ljuljaske, visece stolice, bebi ljuljaske | Lola & Co….

Prodavnica

Isporuka

Isporuka

U saradnji sa kurirskom službom „AKS“, robu kupljenu preko naše internet prodavnice ljuljaske.rs isporučujemo na kućnu adresu, na teritoriji Republike Srbije.

Praćenje isporuke i cenovnik kurirske službe možete proveriti na njihovom sajtu: AKS Kurirska služba

Ukupno vreme za koje će vam pošiljka biti poslata (uručena) je 2-5 radnih dana od trenutka evidentiranja vaše narudžbenice. Trudimo se da sve pošiljke isporučimo i pre vremena ali u određenim slučajevima može doći do zakašnjenja o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije.

REGISTER

Vaši lični podaci će se koristiti za podršku vašem iskustvu na ovoj veb lokaciji, za upravljanje pristupom vašem nalogu i za druge svrhe opisane u našoj Politici privatnosti.