Viseće gnezdo Loli Hopp kids Himmelblau

9.900,00 RSD

Loli Hopp Kids Himmelblau je čarobno viseće gnezdo koje će očarati svako dete i pružiti mu nezaboravna iskustva u igri i opuštanju. Ovo viseće gnezdo predstavlja udobno i bezbedno mesto gde mališani mogu uživati u čitanju knjiga, maštati ili se jednostavno opustiti. Njegova svetloplava boja i kvalitetna izrada čine ga privlačnim i izdržljivim proizvodom koji će trajati i rasti zajedno s Vašim detetom. Loli Hopp Kids Himmelblau je savršen dodatak svakoj dečjoj sobi, pružajući im sigurno utočište gde se mogu skriti i sanjariti.

Šifra proizvoda: 47276 Kategorije: ,

Viseće gnezdo Loli Hopp kids Himmelblau

Viseće gnezdo Loli Hopp je proizvod koji je specijalno napravljen za decu. Mališanima nudi puno akcije, ali i mir i sigurnost. Idealno za decu od 3-10 godina.
Opremljeni resama koje se mogu ukloniti. One povećavaju faktor zabave prilikom igranja i skrivanja i nude odličnu zaštitu privatnosti kada se tiho povučete u gnezdo za ljuljanje.

Posebno veliki i mekani jastuk čini malu dečiju pećinu udobnom . Sa dužinom od 150 cm i prečnikom od približno 80 cm, dečije gnezdo se savršeno uklapa u skoro svaku prostoriju.
Prostor koji omogućava da fantazije procvetaju i postaje apsolutno dečje carstvo. Mesto za mališane da čitaju, uče, ljuljaju se, igraju i sanjare.

Deca vole da se živahno vrte u krugovima u Loli Hopp-u i slobodno se ljuljaju napred-nazad, ali ne razmišljaju o tome da to može da izazove prevrtanje ljuljaške i, u najgorem slučaju, da se pocepa na vrhu otvora za vešanje. Da biste to sprečili, kada kupite Loli Hopp viseću pećinu dobijate i okretni element od nerđajućeg čelika. Tako da ništa ne stoji na putu veseloj zabavi ljuljanja.

Viseće gnezdo se može pričvrstiti na plafon za samo nekoliko minuta i zabava može da počne.

Boja

Plava, Svetlo plava

Dimenzije

160 x 80 cm

Materijal

100 % pamuk

Ukupna visina

160cm

Punjenje jastuka

100 % poliester

Preporučena temperatura pranja

Ručno pranje

Prečnik sedećeg jastuka

80 cm

Težina

3 kg

Nosivost

90kg

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Be the first to review “Viseće gnezdo Loli Hopp kids Himmelblau”