Viseće gnezdo Loli Hopp kids Rubin

9.900,00 RSD

Loli Hopp Kids Rubin je čarobno dečije viseće gnezdo koje će očarati svako dete. Ovo šareno i udobno gnezdo pruža deci siguran i zabavan kutak za igru i opuštanje. Izrađeno od visokokvalitetnih materijala, Loli Hopp Kids Rubin kombinuje udobnost i bezbednost, nudeći deci mesto gde mogu da čitaju knjige, maštaju, igraju se ili jednostavno opuštaju. Svojim živopisnim bojama i veselim dizajnom, ovo viseće gnezdo postaje omiljeno mesto za svako dete koje želi da pobegne u svoj svet mašte, igre i snova.

Šifra proizvoda: 47313 Kategorije: ,

Viseće gnezdo Loli Hopp kids Rubin

Viseće gnezdo Loli Hopp je proizvod koji je specijalno napravljen za decu. Mališanima nudi puno akcije, ali i mir i sigurnost. Idealno za decu od 3-10 godina.
Opremljeni resama koje se mogu ukloniti. One povećavaju faktor zabave prilikom igranja i skrivanja i nude odličnu zaštitu privatnosti kada se tiho povučete u gnezdo za ljuljanje.

Posebno veliki i mekani jastuk čini malu dečiju pećinu udobnom . Sa dužinom od 150 cm i prečnikom od približno 80 cm, dečije gnezdo se savršeno uklapa u skoro svaku prostoriju.
Prostor koji omogućava da fantazije procvetaju i postaje apsolutno dečje carstvo. Mesto za mališane da čitaju, uče, ljuljaju se, igraju i sanjare.

Deca vole da se živahno vrte u krugovima u Loli Hopp-u i slobodno se ljuljaju napred-nazad, ali ne razmišljaju o tome da to može da izazove prevrtanje ljuljaške i, u najgorem slučaju, da se pocepa na vrhu otvora za vešanje. Da biste to sprečili, kada kupite Loli Hopp viseću pećinu dobijate i okretni element od nerđajućeg čelika. Tako da ništa ne stoji na putu veseloj zabavi ljuljanja.

Viseće gnezdo se može pričvrstiti na plafon za samo nekoliko minuta i zabava može da počne.

Boja

Bež, Crvena

Dimenzije

160 x 80 cm

Nosivost

90kg

Materijal

100 % pamuk

Punjenje jastuka

100 % poliester

Preporučena temperatura pranja

Ručno pranje

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Be the first to review “Viseće gnezdo Loli Hopp kids Rubin”