Viseće gnezdo Loli Hopp kids Rosegold

9.900,00 RSD

Loli Hopp Kids Rosegold je šarmantno viseće gnezdo koje je savršeno za decu koja vole da se igraju i opuštaju na jedinstven i udoban način. Ovo viseće gnezdo dolazi u prelepom dizajnu koji privlači pažnju i dodaje eleganciju svakom prostoru. Izrađeno je od visokokvalitetnih materijala, pružajući sigurnost i udobnost Vašem detetu dok uživa u trenucima opuštanja ili čitanja omiljene knjige. Loli Hopp Kids Rosegold je savršeno mesto za decu da stvaraju predivne uspomene i provedu vreme igrajući se ili maštati o budućim avanturama. Ovo viseće gnezdo će sigurno postati omiljeno mesto za Vaše dete.

Šifra proizvoda: 47306 Kategorije: ,

Viseće gnezdo Loli Hopp kids Rosegold

Veliki hit među našim Loli Hopp proizvodima. Roditelji i deca su impresionirani ovom kombinacijom boja.
Odlično se uklapa u skoro svaku prostoriju i stvara odličnu atmosferu.
Nezaboravna radost na licu voljene osobe.
Viseće gnezdo Loli Hopp je proizvod koji je specijalno napravljen za decu. Mališanima nudi puno akcije, ali i mir i sigurnost. Idealno za decu od 3-10 godina.
Opremljeni resama koje se mogu ukloniti. One povećavaju faktor zabave prilikom igranja i skrivanja i nude odličnu zaštitu privatnosti kada se tiho povučete u gnezdo za ljuljanje.

Posebno veliki i mekani jastuk čini malu dečiju pećinu udobnom . Sa dužinom od 150 cm i prečnikom od približno 80 cm, dečije gnezdo se savršeno uklapa u skoro svaku prostoriju.
Prostor koji omogućava da fantazije procvetaju i postaje apsolutno dečje carstvo. Mesto za mališane da čitaju, uče, ljuljaju se, igraju i sanjare.

Deca vole da se živahno vrte u krugovima u Loli Hopp-u i slobodno se ljuljaju napred-nazad, ali ne razmišljaju o tome da to može da izazove prevrtanje ljuljaške i, u najgorem slučaju, da se pocepa na vrhu otvora za vešanje. Da biste to sprečili, kada kupite Loli Hopp viseću pećinu dobijate i okretni element od nerđajućeg čelika. Tako da ništa ne stoji na putu veseloj zabavi ljuljanja.

Viseće gnezdo se može pričvrstiti na plafon za samo nekoliko minuta i zabava može da počne.

 

Boja

Roze, Svetlo siva

Dimenzije

160 x 80 cm

Materijal

100 % pamuk

Preporučeno za uzrast

3-10 Godine

Punjenje jastuka

100 % poliester

Preporučena temperatura pranja

Ručno pranje

Ukupna visina

160cm

Težina

3 kg

Nosivost

90kg

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Be the first to review “Viseće gnezdo Loli Hopp kids Rosegold”