Viseće gnezdo Loli Hopp kids Pink

9.900,00 RSD

Loli Hopp Kids Pink je čarobno dečje viseće gnezdo koje će očarati Vašu mezimicu svojom udobnošću i šarenim dizajnom. Ovo viseće gnezdo je savršeno mesto za igru, čitanje i opuštanje. Izrađeno je od visokokvalitetnih materijala i dolazi u nežnoj roze boji sa veselim dezenima, što ga čini idealnim dodatkom za dečju sobu. Deca će se osećati kao da su u svom malom svetu bajki dok se igraju u ovom čarobnom visećem gnezdu Loli Hopp Kids Pink.

Šifra proizvoda: 70004 Kategorije: ,

Viseće gnezdo Loli Hopp kids Pink

Viseće gnezdo Loli Hopp je proizvod koji je specijalno napravljen za decu. Mališanima nudi puno akcije, ali i mir i sigurnost. Idealno za decu od 3-10 godina.
Opremljeni resama koje se mogu ukloniti. One povećavaju faktor zabave prilikom igranja i skrivanja i nude odličnu zaštitu privatnosti kada se tiho povučete u gnezdo za ljuljanje.

Posebno veliki i mekani jastuk čini malu dečiju pećinu udobnom . Sa dužinom od 150 cm i prečnikom od približno 80 cm, dečije gnezdo se savršeno uklapa u skoro svaku prostoriju.
Prostor koji omogućava da fantazije procvetaju i postaje apsolutno dečje carstvo. Mesto za mališane da čitaju, uče, ljuljaju se, igraju i sanjare.

Deca vole da se živahno vrte u krugovima u Loli Hopp-u i slobodno se ljuljaju napred-nazad, ali ne razmišljaju o tome da to može da izazove prevrtanje ljuljaške i, u najgorem slučaju, da se pocepa na vrhu otvora za vešanje. Da biste to sprečili, kada kupite Loli Hopp viseću pećinu dobijate i okretni element od nerđajućeg čelika. Tako da ništa ne stoji na putu veseloj zabavi ljuljanja.

Viseće gnezdo se može pričvrstiti na plafon za samo nekoliko minuta i zabava može da počne.

Boja

Pink

Težina

3 kg

Dimenzije

160 x 80 cm

Punjenje jastuka

100 % poliester

Nosivost

90kg

Materijal

100% Poliester

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Be the first to review “Viseće gnezdo Loli Hopp kids Pink”