Viseća stolica za bebe Bella chica natur

8.900,00 RSD

Otkrijte ljuljašku od tkanine Bella Chica Natur – ekološki prihvatljivu i udobnu ljuljašku za Vašu bebu. Napravljena od organskih materijala, ova ljuljaška ima sedište od meke tkanine ispunjene vunom i održivu formu. Idealna za sobicu Vaše bebe, pruža lagodnost i opuštanje svojim umirujućim pokretom.

Šifra proizvoda: 80005 Kategorija:

Bella chica Natur

LOLA Vam predstavlja model Bella Chica Natur iz naše poznate Bella Chica kolekcije. Proizvod koji Vi i Vaša beba definitivno ne biste trebali propustiti.
Njegov impresivan dizajn, praćen visokim nivoom udobnosti, čini našu viseću stolicu nezamenljivim komadom nameštaja u Vašem domu.

Sigurnost nam je na prvom mestu i iz tog razloga su naši proizvodi idealni za bebe i decu. Naša Bella Chica je opremljena sigurnosnim trakama koje je deci nemoguće otvoriti. One sprečavaju da Vaša beba ispadne i možete je pratiti dok se ljulja bez brige.

Ova ležaljkica ima dvostruku sigurnost ležaljke za bebe, tako da postoji i ušica ili omča na zadnjoj strani stolice za ljuljanje. Ovo omogućava da se konopac provuče i pričvrsti na drveno postolje ili fiksni otvor. Ovo daje bebi stabilnost i sigurnost. Kada kupite Bellu Chicu, dobijate korisnu torbu za nošenje kojom lako  možete preneti ljuljašku za bebe sa jednog mesta na drugo.

Nakon rođenja, bebe i dalje imaju zaobljena leđa kao u materici. Iz tog razloga, pobrinuli smo se da ležaljka za bebu ima nagnuti položaj . Zato je ova stolica idealna za novorođenče i podržava njihova zdrava, zaobljena leđa. Zahvaljujući toplotnoj podlozi Bella Chica od ovčje vune, viseća stolica je veoma udobna i meka.

Ovaj proizvod za bebe je vredna investicija, posebno jer će ova kolevka za bebe biti veran pratilac roditeljima od rođenja bebe do 3 godine.

Preporučeno za uzrast

0-3 Godine

Dimenzije

95 x 60 cm

Boja

Bela

Dužina štapa

78 cm

Sedište

45 cm

Širina

60 cm

Visina

oko 50 cm

Težina

2.5 kg

Nosivost

30 kg

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Be the first to review “Viseća stolica za bebe Bella chica natur”