Viseća stolica za bebe Bella chica Noire

8.900,00 RSD 7.120,00 RSD
-20%

Bella Chica Noire – Unapredite vreme za odmor Vaše bebe pomoću naše izuzetne ljuljaške od tkanine za bebe. Izrađena sa najviše posvećenom pažnjom, ova elegantna i izdržljiva ljuljaška nudi siguran i udoban prostor za Vašu bebu da uživa u beskrajnim trenucima radosti. Dizajnirana poslednjim izdacima trenda, Bella Chica Noire se neprimetno uklapa u Vaš dom, pružajući savršeno mesto za igru i opuštanje Vaše bebe.“

Hurry up ! Deal ends in :

Šifra proizvoda: 52010 Kategorije: ,

Viseća stolica za bebe Bella chica Noire

LOLA Vam predstavlja novi model Bella Chica Noire iz naše poznate Bella Chica kolekcije. Proizvod koji Vi i Vaša beba definitivno ne biste propustili.
Njen impresivan dizajn, praćen visokim nivoom udobnosti, čini našu viseću stolicu nezamenljivim komadom nameštaja u Vašem domu.

Sigurnost nam je na prvom mestu i iz tog razloga su naši proizvodi idealni za bebe i decu. Naša Bella Chica je opremljena sigurnosnim trakama koje je deci nemoguće otvoriti. One sprečavaju da Vaša beba ispadne i možete je pratiti dok se ljulja bez brige.

Ova ležaljkica ima dvostruku sigurnost ležaljke za bebe, tako da postoji i ušica ili omča na zadnjoj strani stolice za ljuljanje. Ovo omogućava da se konopac provuče i pričvrsti na drveno postolje ili fiksni otvor. Ovo daje bebi stabilnost i sigurnost. Kada kupite Bellu Chicu, dobijate korisnu torbu za nošenje kojom lako  možete preneti ljuljašku za bebe sa jednog mesta na drugo.

Nakon rođenja, bebe i dalje imaju zaobljena leđa kao u materici. Iz tog razloga, pobrinuli smo se da ležaljka za bebu ima nagnuti položaj . Zato je ova stolica idealna za novorođenče i podržava njihova zdrava, zaobljena leđa. Zahvaljujući toplotnoj podlozi Bella Chica od ovčje vune, viseća stolica je veoma udobna i meka.

Ovaj proizvod za bebe je vredna investicija, posebno jer će ova kolevka za bebe biti veran pratilac roditeljima od rođenja bebe do 3 godine.

Preporučeno za uzrast

0-3 Godine

Dimenzije

95 x 60 cm

Boja

Crna, Siva

Dužina štapa

78 cm

Sedište

45 cm

Širina

60 cm

Visina

oko 50 cm

Nosivost

30 kg

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Be the first to review “Viseća stolica za bebe Bella chica Noire”