Viseća stolica za bebe Bella chica Happiness

8.900,00 RSD 7.120,00 RSD
-20%

Ljuljaška od tkanine za bebe Bella Chica Happiness – Podignite radost Vaše bebe pomoću naše vrhunske ljuljaškice kreirane za udobnost i sigurnost. Izrađena od mekih, izdržljivih materijala, ova divna ljuljaška promoviše opuštanje i sreću istovremeno obezbeđujući optimalnu sigurnost. Istražite savršen spoj zabave i udobnosti za Vaše najmlađe uz našu Bella Chica Happiness.

Šifra proizvoda: 47269 Kategorije: ,

Viseća stolica za bebe Bella chica Happiness

Bella Chica Happiness – divna i sigurna ljuljaškica dizajnirana posebno za bebe. Napravljena od meke, stilske tkanine, pruža udobno i bezbedno iskustvo sedenja Vašem novorodjenčetu. Njena čvrsta konstrukcija obezbeđuje stabilnost, dok veseli dizajn dodaje dašak radosti u Vaš bebi kutak. Ova ljuljaška nije samo izvor zabave, već i promoviše senzorni razvoj i opuštanje vaše bebe, čineći ga savršenim dodatkom svakodnevnoj rutini Vaše bebe. Uživajte u dragocenim trenucima smeha i sreće dok se Vaša beba nežno ljulja u ovoj prelepoj ljuljaški za bebe – Bella Chica Happiness.

Sigurnost nam je na prvom mestu i iz tog razloga su naši proizvodi idealni za bebe i decu. Naša Bella Chica je opremljena sigurnosnim trakama koje je deci nemoguće otvoriti. One sprečavaju da Vaša beba ispadne i možete je pratiti dok se ljulja bez brige.

Ova ležaljkica ima dvostruku sigurnost ležaljke za bebe, tako da postoji i ušica ili omča na zadnjoj strani stolice za ljuljanje. Ovo omogućava da se konopac provuče i pričvrsti na drveno postolje ili fiksni otvor. Ovo daje bebi stabilnost i sigurnost. Kada kupite Bellu Chicu, dobijate korisnu torbu za nošenje kojom lako  možete preneti ljuljašku za bebe sa jednog mesta na drugo.

Nakon rođenja, bebe i dalje imaju zaobljena leđa kao u materici. Iz tog razloga, pobrinuli smo se da ležaljka za bebu ima nagnuti položaj . Zato je ova stolica idealna za novorođenče i podržava njihova zdrava, zaobljena leđa. Zahvaljujući toplotnoj podlozi Bella Chica od ovčje vune, viseća stolica je veoma udobna i meka.

Ovaj proizvod za bebe je vredna investicija, posebno jer će ova kolevka za bebe biti veran pratilac roditeljima od rođenja bebe do 3 godine.

Preporučeno za uzrast

0-3 Godine

Dimenzije

95 x 60 cm

Boja

Siva

Dužina štapa

78 cm

Sedište

45 cm

Širina

60 cm

Visina

oko 50 cm

Težina

2.5 kg

Nosivost

30 kg

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Be the first to review “Viseća stolica za bebe Bella chica Happiness”