Viseća stolica za bebe Bella chica Cappuccino

8.900,00 RSD

Ljuljaška za bebe –  Bella Chica Cappuccino: Unapredite vreme za igru i opuštanje Vašeg miljenika pomoću naše ljuljaške od tkanine za bebe, vrhunskog kvaliteta. Napravljena sa ljubavlju i sigurnošću, ova šarmantna ljuljaška kombinuje udobnost i stil kako bi stvorila udobno utočište Vaše bebe. Njegova neutralna nijansa kapućina bez napora upotpunjuje svaki dekor u dečijoj sobi. Otkrijte savršen spoj estetike i funkcionalnosti uz Bella Chica Cappuccino – idealan dodatak svetu spokoja Vaše bebe.“

Šifra proizvoda: 80001 Kategorija:

Viseća stolica za bebe Bella chica Cappucino

Viseća stolica za bebe Bella Chica Cappuccino: savršena mešavina udobnosti i bezbednosti. Podignite opuštenost Vaše bebe pomoću naše inovativne Bela Chica Cappuccino viseće stolice. Napravljena za udobnost i dizajnirana sa bezbednošću na umu, ova stolica za vešanje za bebe pruža umirujuće i sigurno iskustvo poput čahure. Otkrijte vrhunsko rešenje za sedenje za bebe već danas!

Sigurnost nam je na prvom mestu i iz tog razloga su naši proizvodi idealni za bebe i decu. Naša Bella Chica je opremljena sigurnosnim trakama koje je deci nemoguće otvoriti. One sprečavaju da Vaša beba ispadne i možete je pratiti dok se ljulja bez brige.

Ova ležaljkica ima dvostruku sigurnost ležaljke za bebe, tako da postoji i ušica ili omča na zadnjoj strani stolice za ljuljanje. Ovo omogućava da se konopac provuče i pričvrsti na drveno postolje ili fiksni otvor. Ovo daje bebi stabilnost i sigurnost. Kada kupite Bellu Chicu, dobijate korisnu torbu za nošenje kojom lako  možete preneti ljuljašku za bebe sa jednog mesta na drugo.

Nakon rođenja, bebe i dalje imaju zaobljena leđa kao u materici. Iz tog razloga, pobrinuli smo se da ležaljka za bebu ima nagnuti položaj . Zato je ova stolica idealna za novorođenče i podržava njihova zdrava, zaobljena leđa. Zahvaljujući toplotnoj podlozi Bella Chica od ovčje vune, viseća stolica je veoma udobna i meka.

Ovaj proizvod za bebe je vredna investicija, posebno jer će ova kolevka za bebe biti veran pratilac roditeljima od rođenja bebe do 3 godine

Preporučeno za uzrast

0-3 Godine

Dimenzije

95 x 60 cm

Boja

Bež, Braon

Dužina štapa

78 cm

Sedište

45 cm

Širina

60 cm

Visina

oko 50 cm

Nosivost

30 kg

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Be the first to review “Viseća stolica za bebe Bella chica Cappuccino”