Viseće gnezdo Loli kids Bubblegum

9.900,00 RSD

Loli Kids Bubblegum- Viseće Gnezdo od Tkanine za Decu

Loli Kids Bubblegum viseće gnezdo od tkanine je savršena dopuna svakoj dečjoj sobi. Ovaj šareni i udobni prostor je posebno dizajniran za decu, pružajući im siguran i zabavan kutak za igru, opuštanje i čitanje. Izrađen od visokokvalitetne tkanine, Loli Kids Bubblegum viseće gnezdo je izuzetno izdržljivo i jednostavno za održavanje. Sa svojim veselim bojama i udobnim jastukom, ovo viseće gnezdo postaće omiljeni kutak za Vaše mališane, obezbeđujući im beskrajno zadovoljstvo i udobnost. Uz Loli Kids Bubblegum viseće gnezdo, svakodnevne avanture će postati još uzbudljivije i nezaboravne. Nabavite ovo divno gnezdo za Vašu decu i stvorite im prostor za bezgraničnu zabavu i opuštanje!

Šifra proizvoda: 80017 Kategorije: ,

Viseće gnezdo Loli kids Bubblegum

Lola Loli Kids BUBBLEGUM viseće gnezdo.

Ovde radost dolazi u dečiju sobu!

Dizajnirano posebno za decu, Loli Kids viseća pećina  je udobno utočište za decu uzrasta od 3-10 godina.
Deca pronalaze mir i sigurnost u plutajućoj visećoj pećini. Nežno lebdeći, nudi misteriozni prostor za maštu gde deca imaju svoj prostor i mir.

Mali avanturisti dolaze sebi u plutajuću torbu, maze se, povlače se da čitaju ili se kriju u njoj. Lagani jastuk čini torbu za vešanje posebno udobnom i sa dužinom od 150 cm i prečnikom od oko 80 cm savršeno se uklapa u skoro svaku dečiju sobu.

Deca se mogu zaista udobno osećati na velikom, mekom jastuku sedišta.

Da bi se sprečilo prekomerno rotiranje, uključen je okretni deo od nerđajućeg čelika. Viseće gnezdo se može pričvrstiti na plafon.

Molim obratite pažnju!

Koristite samo Loli Kids viseće gnezdo sa priloženim okretnim elementom, inače se ne može garantovati optimalna raspodela težine i dugovečnost.

Pošto nam je priroda veoma važna, veliku važnost pridajemo održivoj i ekološki vrednoj proizvodnji sirovina. Zato su naši proizvodi sertifikovani prema Oeko-Tek Standardu 100 i provereni na štetne materije.

Boja

Roze

Dimenzije

160 x 80 cm

Materijal

100 % pamuk

Prečnik sedećeg jastuka

80 cm

Punjenje jastuka

100 % poliester

Preporučena temperatura pranja

30 °C

Ukupna visina

160cm

Nosivost

90kg

Preporučeno za uzrast

3-10 Godine

Težina

3 kg

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Be the first to review “Viseće gnezdo Loli kids Bubblegum”