Viseće gnezdo Loli kids Flamingo

9.900,00 RSD

Loli Kids FLAMINGO je šarmantno viseće gnezdo od tkanine koje će oduševiti svako dete. Ovo dečje gnezdo nudi udobno i sigurno mesto za opuštanje, igru i čitanje. Izrađeno je od visokokvalitetnih materijala u veselom dizajnu, što ga čini privlačnim dodatkom svakoj dječjoj sobi ili vrtiću. Loli Kids FLAMINGO viseće gnezdo pruža deci priliku za maštovitu igru i opuštanje, dok istovremeno dodaje šarm i boju njihovom prostoru. Ovo viseće gnezdo je lako montirati i idealno je za svaku malu avanturističku dušu.

Šifra proizvoda: 80018 Kategorije: ,

Viseće gnezdo Loli kids Flamingo

Lola Loli Kids FLAMINGO viseće gnezdo.

Ovde radost dolazi u dečiju sobu!

Dizajnirano posebno za decu, Loli Kids viseća pećina  je udobno utočište za decu uzrasta od 3-10 godina.
Deca pronalaze mir i sigurnost u plutajućoj visećoj pećini. Nežno lebdeći, nudi misteriozni prostor za maštu gde deca imaju svoj prostor i mir.

Mali avanturisti dolaze u plutajuću torbu, maze se, povlače se da čitaju ili se kriju u njoj. Lagani jastuk čini torbu za vešanje posebno udobnom i sa dužinom od 150 cm i prečnikom od oko 80 cm savršeno se uklapa u skoro svaku dečiju sobu.

Deca se mogu zaista udobno osećati na velikom, mekom jastuku sedišta.

Da bi se sprečilo prekomerno rotiranje, uključen je okretni deo od nerđajućeg čelika. Viseće gnezdo se može pričvrstiti na plafon.

Molim obratite pažnju!

Koristite samo Loli Kids viseće gnezdo sa priloženim okretnim elementom, inače se ne može garantovati optimalna raspodela težine i dugovečnost.

Pošto nam je priroda veoma važna, veliku važnost pridajemo održivoj i ekološki vrednoj proizvodnji sirovina. Zato su naši proizvodi sertifikovani prema Oeko-Tek Standardu 100 i provereni na štetne materije.

Boja

Crvena, Narandžasta

Dimenzije

160 x 80 cm

Materijal

100 % pamuk

Preporučena temperatura pranja

30 °C

Nosivost

90kg

Prečnik sedećeg jastuka

80 cm

Punjenje jastuka

100 % poliester

Ukupna visina

160cm

Težina

3 kg

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Be the first to review “Viseće gnezdo Loli kids Flamingo”