Viseće gnezdo Loli kids Happiness

9.900,00 RSD

Loli Kids Happiness – Viseće gnezdo od tkanine za decu.

Loli Kids Happines je čarobno viseće gnezdo od tkanine koje će očarati svako dete. Ovaj bezbedan i udoban kutak je savršen za opuštanje, igranje i maštarenje. Naša visokokvalitetna kolekcija dolazi u raznim bojama i dezenima, pružajući Vašem detetu priliku da izrazi svoj stil. Loli Kids Happiness donosi radost i udobnost u svaki dečji prostor, postajući omiljeno mesto za igru i opuštanje. Nabavite svoje viseće gnezdo odmah!

Šifra proizvoda: 97852 Kategorije: ,

Viseće gnezdo Loli kids Happiness

Lola Loli Kids HAPPINESS viseće gnezdo.

Ovde radost dolazi u dečiju sobu!

Dizajnirano posebno za decu, Loli Kids viseća pećina  je udobno utočište za decu uzrasta od 3-10 godina.
Deca pronalaze mir i sigurnost u plutajućoj visećoj pećini. Nežno lebdeći, nudi misteriozni prostor za maštu gde deca imaju svoj prostor i mir.

 

Mali avanturisti dolaze sebi u plutajuću torbu, maze se, povlače se da čitaju ili se kriju u njoj. Lagani jastuk čini torbu za vešanje posebno udobnom i sa dužinom od 150 cm i prečnikom od oko 80 cm savršeno se uklapa u skoro svaku dečiju sobu.

Deca se mogu zaista udobno osećati na velikom, mekom jastuku sedišta.

Da bi se sprečilo prekomerno rotiranje, uključen je okretni deo od nerđajućeg čelika. Viseće gnezdo se može pričvrstiti na plafon.

Molim obratite pažnju!

Koristite samo Loli Kids viseće gnezdo sa priloženim okretnim elementom, inače se ne može garantovati optimalna raspodela težine i dugovečnost.

Pošto nam je priroda veoma važna, veliku važnost pridajemo održivoj i ekološki vrednoj proizvodnji sirovina. Zato su naši proizvodi sertifikovani prema Oeko-Tek Standardu 100 i provereni na štetne materije.

Boja

Siva

Dimenzije

160 x 80 cm

pa_perivo

262

Punjenje jastuka

100 % poliester

Spoljašnja tkanina

100 % pamuk

Nosivost

90kg

Ukupna visina

160cm

Prečnik sedećeg jastuka

80 cm

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Be the first to review “Viseće gnezdo Loli kids Happiness”